4Party!

4Party viert al 10 jaar lang feest

Tijdens een feestavond besloten we enkele covers op te nemen. Na een spontaan optreden die avond werden we al snel gevraagd om op verschillende feesten en partijen op te treden. En telkens was het weer een daverend succes! Vanaf die tijd, zo’n kleine 10 jaar geleden, heeft 4Party optredens mogen verzorgen bij carnavalsverenigingen, bruiloften, jubilea, recepties, pleinfeesten, bedrijfsfeesten en andere feesten en partijen. 

Altijd feest 

Het geluid, de presentatie en gezellige uitstraling bleven niet onopgemerkt. Medio 2014 is 4Party in contact gekomen met John en Frans Goverde. John Goverde, landelijk bekend als Jan Boezeroen, en zoon Frans zagen de kracht van feestduo 4Party. Via John en Frans is eind 2014 de weg gevonden naar de Goldstar Music Studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. Er is hard gewerkt aan een album met een prachtig resultaat! Met mooie nummers die zijn geschreven door Frans Goverde en Emile Hartkamp.

Ons minialbum “Altijd Feest” hebben we op 25 januari 2015 vol trots gepresenteerd tijdens een grote release party. Er waren gastoptredens van Jan Boezeroen, Grad Damen, Alex, Vinzzent en Gebroeders Rossig in een volle zaal in Sterrebosch te Wijchen.

                 

Ook samen met 4Party een feestje bouwen?

Met het uitbrengen van dit debuutalbum, is 4Party een weg ingeslagen met als doel op Nederlandse podia ons repertoire, in combinatie met knallende covers, ten gehore te brengen. En altijd weer met datzelfde doel: “samen met de aanwezigen een feestje bouwen”.

 

Met het brede repertoire lukt het ons steeds weer om op ieder feest de aanwezigen uit hun dak te laten gaan. Meer informatie over 4Party is op te vragen via ons management:

Frans Goverde

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.